Danijeli Bilić Krišto i Igoru Radovanoviću iz Sarajeva uručene diplome na Političkoj akademiji HDZ BiH

Igor-PA

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru, u subotu 14. listopada 2017. godine  održana je promocija VI. generacije Političke akademije HDZ-a BiH  koja je pohađala jednogodišnju izobrazbu ”Teorija i praksa politike”.

Na svečanosti promocije nazočnima se obratila politička ravnateljica Političke akademije HDZ-a BiH Lidija Bradara, koja se osvrnula na dosadašnji rad i realizirane projekte te je iskoristila priliku zahvaliti se svima onima koji su prepoznali rad Političke akademije HDZ- a BiH i bili potpora u ostvarivanju izvrsnih rezultata. Nazočnima se obratila i mr. Aleksandra Markić-Boban, ravnateljica Zaklade Hanns Seidel- Ured u Zagrebu, bez čije potpore projekt jednogodišnje izobrazbe Političke akademije HDZ-a BiH ne bi bio izvediv.Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta iz Republike Hrvatske također je pozdravio nazočne te čestitao uspješnim polaznicima na ostvarenim rezultatima.Prof. dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH u svom govoru istakao je važnost rada Političke akademije HDZ-a BiH te je čestitao uspješnim polaznicima kazavši kako su oni budućnost HDZ-a BiH. Na promociji je uručena diploma za 41. uspješnog polaznika VI. generacije Političke akademije HDZ-a BiH.

Uspješni polaznici VI. generacije Političke akademije HDZ BiH iz Vrhbosanske županijske organizacije HDZ BiH Sarajevo su Danijela Bilić Krišto i Igor Radovanović.