Održana Izborna skupština Županijske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Vrhbosna

20170209_192330

U Sarajevu,  9.2.2017. godine, u prostorijama HDZ-a BiH održana je Izborna skupština Županijske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Vrhbosna. Izbornoj skupštini je pored 30 izaslanika, nazočio i predsjednik Županijskog odbora  HDZ BiH Sarajevo g Dražen Trilin.

Sjednicu je otvorila dosadašnja predsjednica ŽO MHDZ BiH Vrhbosna, Marijana Pešikan, koja se svima članovima Mladeži zahvalila na dosadašnjem angažmanu i poželjela mnogo sreća i uspieha svima koji budu izabrani.

Potom se nazočnim obratio, Predsjednik Trlin koji je istakao značaj i ulogu organizacije Mladeži, koja uz Zajednicu žena i Utemeljitelje čini temelje svake kvalitetne organizacije. Naglasio je da su mladi ti za koje svi mi radimo, glavni nositelji svih promjena, pa tako i onih izbornih.

U novi saziv ŽO MHDZ BiH Vrhbosna izabrani su: Monika Ivanović, Ela Kramar, Biljana Baban, Andrea Bilandžić, Ivon Jerković, Andrea Marjanović, Nikolina Marić, Patrik Mišković, Monika Rozić, Kristina Pušić, Ivan Grabar, Danijel Jurišić, Kristina Rebo.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Kristina Čolo, Robert Granik i Vedran Tolo.

Novoizabrani Županijski odbor je odmah potom održao konstituirajuću sjednicu na kojoj je jednoglasno izabrao novo vodstvo.

Za predsjednika Županijske organizacije Mladeži HDZ BiH Vrhbosna  izabran je Ivon Jerković, za dopredsjednike: Biljana Baban, Patrik Mišković i Andrea Bilandžić, tajnik je Ivan Grabar i rizničar Monika Rozić.