Predsjednik Čović posjetio Županijski odbor HDZ BiH Vrhbosna

IMG-20220523-WA0017IMG-20220523-WA0014 IMG-20220523-WA0015 IMG-20220523-WA0013

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović u sklopu posjeta stranačkim odborima kao pripremu za Opće izbore u BiH, danas je posjetio Županijski odbor HDZ BiH Vrhbosna, te održao sastanak sa stranačkim dužnosnicima.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Vrhbosna Dražen Trlin, upoznao je predsjednika Čovića s aktualnom situacijom i prezentirao plan aktivnosti koji će Županijski odbor provoditi u kampanji do izbora.

„Prvi dio kampanje provodimo u obilasku terena s ciljem utvrđivanja stvarnog stanja i potreba što je nužno uraditi kako bi se posložile sve predizborne aktivnosti i utvrdio nastup na Općim izborima 2022“, istaknuo je predsjednik Čović te je govorio o suradnji sa strankama Hrvatskog narodnog sabora i zajedničkim aktivnostima u pripremi izbora.

Članovi ŽO Vrhbosna pozdravili su ideju o zajedničkom nastupu stranaka Hrvatskog narodnog sabora u ovoj i ostalim županijama s bošnjačkom većinom, gdje je gotovo nemoguće da Hrvati izaberu vlastite političke predstavnike.

Na kraju susreta predsjednik Čović je istaknuo kako će središnjica i vodstvo stranke nastojati pomoći sve projekte i djelovanje Županijskog odbora HDZ BiH Vrhbosna, kao i sve aktivnosti u pripremi izbora i izbornih aktivnosti.

Izvor: wwww.hdzbih.org