Zajednica žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača Vrhbosna predstavila kandidatkinje za predstojeće Opće izbore u Sarajevu

Zajednica žena Hrvatske demokratske zajednice BiH Kraljica Katarina Kosača Vrhbosna predstavila je na večerašnjem druženju kandidatkinje na listama za sve razine vlasti za predstojeće Opće izbore u Sarajevu.
Na samome početku, predsjednica Zajednice žena HDZ BIH Kraljica Katarina Kosača, Ana Rašo, pozdravila je nazočne i poželjela im dobrodošlicu. Kazala je također kako su žene, pored toga što su čuvarice ognjišta, obitelji, doma i naše Domovine, i predvodnice svih aktivnosti, što je posebno vidljivo u našoj županijskoj organizaciji.
Prilikom predstavljanja kandidatkinja, posebno je istaknula ponos što su žene nositeljice na dvije od četiri liste. Nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH za izbornu jedinicu 3A je Nada Spasojević, dok je za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH za izbornu jedinicu 11 nositeljica liste Vesna Alagić. Na listi za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiHe za izbornu jedinicu 7 na drugome mjestu nalazi se Danijela Miloš. Potom je predstavila i kandidatkinje na listi za Skupštine kantona u Federaciji BiH – kanton 9, njih trinaest:

 1. Ana Rašo
 2. Adrijana Zarinković
 3. Valentina Pranjić
 4. Dijana Tomić
 5. Mihaela Vidović
 6. Ana Marić
 7. Dragana Bodulović
 8. Maja Gagović
 9. Dijana Smajlović
 10. Ljubica Šutalo
 11. Vera Zovko
 12. Marijana Elpez
 13. Maja Ćorić

Na kraju je pozvala sve nazočne da glasuju za naše kandidatkinje, te posebno istaknula potporu Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice BiH Kraljica Katarina Kosača Vrhbosna zajedničkoj kandidatkinji stranaka okupljenih u Hrvatskom narodnom saboru BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH gđi. Borjani Krišto.